Verkokaupassa
ajantasaiset hinnat,
ominaisuudet ja tarjouspaketit!

CAD ohjelma ZW

ZW3D:n pääversiot

Lite Edullinen, mutta monipuolinen, 3D pinta- ja solidmallinnus­ohjelmisto
Standard Lite + levytyö- ja laajennetut pintamallinnus­ominaisuudet
Professional Standard + muottisuunnittelijan 3D CAD-paketti
2X Machining Lite + 2,5-akselinen CAM, sorvaus, jyrsintä, poraus
3X Machining 2X Machining + 3-akselinen CAM, suurnopeustyöstön tuki
Premium All-in-one-paketti. Täydellinen CAD/CAM-ohjelmisto

ZW3D esittelyvideo

ZW - mikä versio kenelle?

ZW3D Lite

Lite on edullisin perusominaisuudet sisältävä ohjelmisto. Lite sisältää kuitenkin erittäin monipuoliset import/export-työkalut sekä normaalin solid-mallinnuksen lisäksi pintamallinnustyökalut. Teet Litellä myös piirustukset ja kokoonpanot. Hintaluokassaan ainutlaatuisen monipuoliset ominaisuudet. Hybridimallinnuksella samassa osassa voi olla sekä solid- että pintamallinnusta.

ZW3D Standard

Standard sisältää kaikki koneensuunnittelijan yleisimmin tarvitsemat työkalut. Liten lisäksi siinä on mm tärkeät ohutlevysuunnittelun ominaisuudet, kokoonpanojen animointi, laajennetut pintamallinnustyökalut, kätevä osien Flex-muuntaja, 3D-skannattujen pistepilvien käsittely reverse engineering-työkaluilla sekä hitsaussaumojen mallinnus.

ZW3D Professional

Professional on muottisuunnittelijan 3D-CAD-paketti. Se sisältää Liten ja Standardin ominaisuuksien lisäksi muottisuunnittelussa tarvittavat erikoistyökalut, kuten muotin jakopintojen määritykset, valmiit muottirunkojen valmistajien ohjaus- ja ulostyöntötapit, keskitysrenkaat sekä jäähdytyskanavien ja luistielementtien ja inserttien lisäystyökalut. Saat piirustuksiin myös työstöelektrodien tiedot ja paikoituskoordinaatit.

ZW3D 2X Machining

2X Machining on kätevä ja edullinen CAD/CAM-paketti. Siinä on Liten hybridimallinnus solid- ja pintamallinnukseen, monipuoliset import/export-ominaisuudet sekä 2,5-akselinen CAM. Jyrsinnän, sorvauksen ja porauksen CAM-osio tunnistaa mallin reiät, auttaa valitsemaan oikeat työkalut, mahdollistaa omien työkalujen ja työstöarvojen käytön ja tuottaa muokattavalla postprosessorilla valmiin CNC-koodin. CNC-koodin toiminnan voi tarkistaa 2X Machining:n simuloinnin avulla.

ZW3D 3X Machining

3X Machining on monipuolinen CAD/CAM-ohjelmisto. Se sisältää Liten mallinnusominaisuudet sekä 2X Machining:n lisäksi 3-akseliseen työstöön tarvittavat työkalut. Siinä on mukana laaja valikoima valmiita työkalukiertoja sekä nykyaikana tärkeä suurnopeuskoneistuksen tuki, jolla teet CNC-ohjelmat myös surnopeustyökaluille ja hallitset syötöt ja muut koneistusparametrit myös korkeita ja ohuita seinämiä sisältävissä kohteissa. Tuki tasaisen lastuvirran tuottamiseen ja postprosessorilla käännetyn CNC-ohjelman tarkastus integroidulla simuloinnilla.

Saatavilla myös ZW3D 5X Machining 5-akseliseen työstöön!

ZW3D Premium

Premium on täydellinen CAD/CAM-ohjelmistopaketti. Se sisältää hybridimallinnuksen, levytyösuunnittelun, muottimallinnuksen sekä 3-akselisen CAM-paketin. Poikkeuksellisen monipuolisesta sisällöstään huolimatta hinta on erittäin kilpailukykyinen.

Kaikki ohjelmistoversiot ovat laajennettavissa portaittain.

Ohjelmien ominaisuuksien » vertailu

Laservuori Oy • Jukka Vuorinen • 0400 476 911
jukka.vuorinen@laservuori.fi