Verkokaupassa
ajantasaiset hinnat,
ominaisuudet ja tarjouspaketit!

3D ohutlevy CAD

AutoPOL versiot

Autopol Unfold Standard - Unfold Standardilla käännät kaikista yleisimmistä 3D-tiedostomuodoista suoraan levityskuvat. Voit määritellä särmäyksessä käytettävät ylä- ja alatyökalut, joiden perusteella määritellään tarkat levitysmitat. Valmiin levityksen tuottaman aihiotiedon saat DXF-tiedostona esimerkiksi laserleikkausta varten. Sisältää ensimmäisen vuoden päivitykset. Markkinoiden tarkin levitysohjelmisto.

Autopol Unfold Add-on Design - Design lisäosalla voit suunnitella samalla ohjelmistolla monipuolisesti erilaisia levyosia. Monille tärkein Design-lisäosan ominaisuus on laaja valikoima valmiita makroja, joilla voit suunnitella putkiyhteitä, muunnoskappaleita, putkien ja kanavien erilaisia kartioita sekä toisiinsa istutuksia, ruuveja yms. Markkinoiden helpoin tapa monimutkaisiin ohutlevylevityksiin.

Lataa PDF esite (0,2Mb) tästä linkistä

AutoPOL on todella kätevä CAD ohjelma

T-yhteen suunnittelu, mitoitus ja levityskuvien teko kestää vain 30 sekuntia.

AutoPOL on työkalu.

» katso esimerkki

AutoPOL demo

Autopol Unfolder Standard

3D-tiedosto tuodaan suoraan Unfolder Standardiin. Käytössä ovat seuraavat tiedostomuodot:

3D FilesExten­sion(s)Supported Versions
ACIS.satR1 to R25
STEP.stp .step203,214
IGES.igs .igesUp to 5.3
Parasolid.x_t .xmt_txt9 to 27.0
Autodesk Inventor.ipt .iamV6 to V2015
Catia V4.model .exp4.1.9 to 4.2.4
Catia V5.CATPart .CATProductR8 to R24 (V5-R2015)
Catia V6.CATPart .CATProductV6R2014x - V6R2015x
Creo / ProE.prt .asm16 to Creo 3.0
Siemens NX.prtNX 1 to NX 10
Solid Edge.par .asm .psm V18 to ST7
Solidworks.sldprt .sldasm2003 to 2015 *
           

* Solidworks 2015 tuettu vain 64-bittisessä AutoPOL:ssa

Autopolissa on myös suorat linkit tiedostojen Inventorista tai SolidWorksista hakemista varten.

Unfolder levittää kaikki särmättävissä olevat muodot, kunhan ne eivät ole kaksoiskaarevia. Voi tehdä osasta myös osittaisia levityksiä.

Voit käyttää valmista ylä- ja alatyökalukirjastoa tai luoda oman teräkirjaston. Levityksessä huomioidaan ylä- ja alaterien vaikutus.

Valmis materiaalikirjasto nopeuttaa ohjelmiston käyttöönottoa. Normaalikäytössä tulet toimeen hyvin valmiilla materiaaliparametreillä.

Erikoistarkkuuksia, -kohteita tai -materiaaleja varten voit luoda omat parametrit ja kalibroida ne koesärmäyksillä ja koelevityksillä.

Levitetty muoto siirretään DXF-tiedostona esim laserleikkausta varten. Ohjelmistossa on valmiita asetuksia useita eri lävistystyökaluja varten.

Autopol Unfolder Standardin hintaluokka on noin 2500 eur ALV 0%

Autopol Unfold Add-on Design

Unfolderin lisäosalla voit suoraan suunnitella ja mallintaa itse levyosia. Intuitiivinen käyttöliittymä auttaa nopeasti alkuun. Erittäin monipuoliset asetusmahdollisuudet varmistavat, että ominaisuudet riittävät vaativimpiinkin levyosien suunnittelukohteisiin.

Muunnos- ja putkiosien kattava makrokirjasto on markkinoiden nopein ja kattavin. Teet hankalimmatkin sovitukset levitykseksi asti muutamassa minuutissa. Katso videoilta tarkemmin kuinka työ sujuu.

Autopol Unfold Add-on Designin lisähinta on noin 1000 eur ALV 0%

Lisäohjelmat

AutoPolista on myös muita versioita mm AutoCadiin integroitavia osioita, kysy näistä sähköpostilla.

Lisenssivaihtoehdot

Yleisin lisenssi on USB-avaimeen perustuva lisenssi. Muita lisenssejä ovat mm kelluvat lisenssit, kysy näistä sähköpostilla.

AutoPolista on saatavilla cd-levyllä oleva Demo-versio, joka on täysin toimiva versio, mutta se ei tallenna DXF-tiedostoja eikä tulosta piirustuksia. Demo-versiolla ja USB-avaimella tehdyt tiedostot eivät aukea ristiin.

Lisenssi

Lisenssi on USB-avaimeen sidottu, jolloin voit käyttää ohjelmaa haluamissasi tietokoneissa aina yhtä kerrallaan. Ilman lisenssiavainta ohjelma käynnistyy Demo-moodissa, jolloin voit suunnitella lähes normaalisti, mutta ohjelma ei talleta tietoja DXF-muotoon eikä tulosta piirustusta. Demo-moodissa ja USB-avaimen kanssa tehdyt tiedostot eivät aukea ristiin keskenään.

Koulutus ja ylläpito

Alkukurssitus on mahdollista järjestää, mutta sen tarve on vähäinen. Alkuun pääsee hyvin kevyellä puhelin opastuksella.

Koska ohjelma on tehty ammattikäyttöön, suositellaan jatkuvaa ylläpitoa.

Kokonaiskustannukset

Autopol on ammattikäyttöön kehitetty 3D CAD ohjelma ja on useimpia muita CAD-ohjelmia kalliimpi. AutoPolin tuottavuus, tarkkuus ja erityisominaisuudet ovat kuitenkin arvokkaita silloin kun kyse on nimenomaan ohutlevyosien suunnittelusta.

Kysymyksiä ja vastauksia
3D CAD AutoPOLista

Mikä AutoPol on?

Autopol on ohutlevytöiden erikoisohjelma

Mitä Autopolilla voi tehdä?

Autopolilla voi suunnitella intuitiivisella käyttöliittymällä helposti ja nopeasti hankaliakin ohutlevyosia. Autopol hallitsee särmäysterien perusteella tapahtuvan levityslaskennan ja sillä voi tehdä kokoonpanoja levyosista.

Tässä 3D CAD ohjelmassa ei ole osakirjastoja eli sillä suunnitellaan vain levyosia, mutta siinä sen toimivuus ja tarkkuus on omaa luokkaansa.

Kenelle Autopol soveltuu?

AutoPol on ammattilaisen työkalu.

Sen tuottavuus on ohutlevysuunnittelussa poikkeuksellisen korkea ja erilaisten särmäysterien vaikutuksen huomioiminen levitysmitoissa tuottaa tavallista tarkempia levyosia.

Kenelle AutoPol ei sovellu?

Yksityiskäyttöön ohjelma on kallis.

Pitääkö käydä joku kurssi?

Kaikki AutoPolin ostaneet ovat opetelleet itse AutoPolin käytön.

Onko AutoPol täydellinen?

Ei ole. Eipä taida olla muutkaan.

Kuka Autopolia käyttää?

AutoPolin käyttäjät ovat ohutlevykonepajoja, jotka tarvitsevat tarkkoja ohutlevyosien levityksiä. Joillakin ratkaiseva merkitys on ollut monipuolisella putki-, kartio-, kanava-, ruuvi- ja sovitusosien valikoimalla.

Mitä Autopolilla suunnitellaan?

Autopol sopii tarkkuutta vaativien särmättävien ohutlevyrakenteiden suunnitteluun. Voit suunnitella ja muuttaa kokoonpanossa mukana olevien osien mittoja reaaliaikaisesti, jotta voit varmistua niiden yhteensopivuudesta.

Toinen merkittävä alue on em putkiyhteet ja erilaiset ohutlevykartiot. Mukana on mm suorakaide-pyöreä muunnokset molempiin suuntiin, vinot ja suorat kartiot, erilaiset satulayhteet, haaroituskappaleet ja ruuvit.

Laitteistovaatimukset

Normaali PC Windows XP Professional riittää hyvin. Muistisuositus on 1 GT. Ohjelma ei tarvitse normaalikäytössä erillistä näytönohjainta.

Laservuori Oy • Jukka Vuorinen • 0400 476 911
jukka.vuorinen@laservuori.fi