Verkokaupassa
ajantasaiset hinnat,
ominaisuudet ja tarjouspaketit!

CAM ohjelmat

Alibre CAM 3

Alibreen CAM ohjelmat

Alibre CAM 3 Standard

3-akseli

Standard CAM on CAM-perusohjelma, joka pohjautuu Mecsoftin VisualMill ohjelmistoon. Se on integroitu 3-akselin perustyöstötoiminnot sisältävä CAM-ohjelmisto joka sisältää tärkeimmät poraus- ja jyrsintoiminnot ja työkalujen hallinnan.

Alibre CAM 3 Expert

4-akseli

Expert CAM on CAM-ohjelma, joka pohjautuu Mecsoftin VisualMill ohjelmistoon. Se on on integroitu 4-akselin työstötoiminnot sisältävä CAM-ohjelmisto joka sisältää kattavat poraus- ja jyrsintoiminnot ja työkalujen hallinnan.

Alibre CAM 3 Professional

5-akseli

Professional CAM on CAM-ohjelma, joka pohjautuu Mecsoftin VisualMill ohjelmistoon. Se on on integroitu ja monipuolinen 5-akselin työstötoiminnot sisältävä CAM-ohjelmisto. Se sisältää kehittyneet ja monipuoliset poraus- ja jyrsintoiminnot rouhintoihin ja viimeistelyajoihin ja kehittyneen työkalujen hallinnan. Myös työstöradan graafisen editoinnin ja kaarien sovituksen.

Mecsoft

Mecsoft on erikoistunut CAM-ohjelmistojen kehittäjä. Mecsoftin päätuote on VisualMill, joka vastaa Alibre CAM3:a. Alibre CAM3 toimii Alibreen integroituna CAM:nä, jolloin kaikki malliin tehdyt muutokset päivittyvät helposti suoraan CAM-ohjelmointiin. Alibre CAM3 toimii USB-avaimella.

Eri versioiden ominaisuudet.

Työstökoneiden postprosessoriluettelo.

Laservuori Oy • Jukka Vuorinen • 0400 476 911
jukka.vuorinen@laservuori.fi