» Laservuori Oy
VERKKOKAUPPAAN
logokuva
0400 476 911
Herätä mallisi eloon
Alibre Design Expert sisältää Keyshot-pohjaisen renderöinnin- helpoin tie mallisi fotorealistiseen esittämiseen. Teet mallistasi esityskelpoiset kuvat myynti – ja muihin esittelymateriaaleihin, mainoksiin tai nettisivuillesi. Voit määritellä pintamateriaalit ja niiden värit.

Fotorealistinen renderöinti

Keyshot for Alibre Design

Alibre Design Expert sisältää Keyshot for Alibre Design renderöintiohjelmiston.

3D-mallien siirto Keyshotiin

Voit joko siirtää alkuperäisen Keyshotin .BIP-tiedoston tai käyttää Render-komentoa Keyshotin käynnistämiseen. Kun teet muutoksen malliin saat uuden renderöinnin muutetusta mallista ilman uusia materiaalimäärityksiä. Tämä Keyshot for Alibre Designin versio käsittelee vain Alibre Designilla tehtyjä .BIP-tiedostoja.

Kattava vedä-ja-pudota materiaalikirjasto valmiina

Keyshotin mukana tulee yli 640 erilaista fotorealistista pintakuviota, jotka voit yksinkertaisesti vetää ja pudottaa mallisi päälle. Pintakuvioissa on mm kangas&nahka, jalokivi, lasi, muovi, neste, metalli, valu, kivi ja puupintoja. Voit helposti muokata esim kunkin pintakuvion karkeutta ja väriä haluamallasi tavalla.

Reaaliaikainen renderöinti

Mallisi renderöidään aina reaaliaikaisesti. Näet siis heti miltä valitsemasi ominaisuudet näyttävät mallissasi ilman, että pitäisi tehdä ja odottaa erillisen renderöinnin valmistumista. Renderöinti tarkentuu jatkuvasti, joten jos haluatkin muuttaa asetuksiasi voit aloittaa renderöinnin heti uusilla asetuksilla. Renderöinti voi viedä joskus aikaa varsinkin tarkimmilla asetuksilla.
Laservuori Oy