» Laservuori Oy
VERKKOKAUPPAAN
logokuva
0400 476 911
Ohutlevyosien mallinnus
Yksi mekaniikkasuunnittelun tärkeimpiä osia on ohutlevysuunnittelu. Alibre Designissa on omat työkalut ja oma suunnitteluympäristö levyosille.

Ohutlevysuunnittelu

Juuri oikeat työkalut levyosien suunnitteluun

Alibre Designissa on kaikki tarvittavat työkalut tehokkaaseen ja tuottavaan ohutlevyosien suunnitteluun.

OhutlevysuunnitteluMakrot yleisimmille muunnososille

Muunnososien mallinnus on työlästä ilman sopivia makroja. Suorakaide-suorakaide, suorakaide-ympyrä ja ovaali-ovaali muunnososille on valmiit helppokäyttöiset makrot. Voit määritellä muunnoskappaleen päämitat, päiden kulmat ja pyöristykset.

OhutlevysuunnitteluToistotyökalut - Flat Patterns

Toistuviin rei'ityksiin (muodosta riippumatta) on monipuolisesti käytettävät työkalut. Muutamalla Patternilla ohjelmoit ja muutat kappaleesi aukotukset hetkessä.

OhutlevysuunnitteluSolid-osien muunnot ohutlevyosiksi

Joskus kotelorakenne on helpompi mallintaa solid-osana ja muuntaa se ohutlevyosaksi solid-osan ulkopinnan mukaan. Alibre Designissa on selkeä ohjattu työnkulku muunnokselle. Muunnin osaa esim kahden kohtaavan pyöristyksen sovituksen toisiinsa ohutlevyosan kulmissa. Voit käyttää myös muista ohjelmistoista tuotuja osia muunnoksen pohjana. Valitset ensin pinnat mallista suorat pinnat, sitten taivutuskohdat ja ohjelmisto levittää näiden perusteella ohutlevyosan automaattisesti.
Laservuori Oy